El projecte es reprèn després de veure’s ajornat per la pandèmia.

Aquest matí a la seu de PIMEEF s’ha exposat a diversos empresaris del sector comercial el projecte de reactivació de la Targeta de Fidelització de Clients, que es va veure frenat el 2020 per la pandèmia del Covid.

L´Associació de Comerç de PIMEEF promou aquest projecte i el desenvoluparà mitjançant una subvenció del Govern Balear a través del Fons Tecnològic per al programa de modernització del comerç, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència finançat per la Unió Europea (NextGenerationUE) .

L’objectiu del projecte és continuar amb la implantació del sistema de fidelització de clients als petits comerços de l’illa d’Eivissa mitjançant una eina que permetrà als petits comerços fidelitzar els seus clients i potenciar les vendes als seus establiments. Així, mitjançant l’ús d’aquesta targeta, els consumidors podran obtenir descomptes en fer les compres als comerços. Aquests descomptes podran posteriorment bescanviar-los en realitzar noves compres als establiments adherits a aquesta targeta de fidelització, de manera que es creï una xarxa de comerços que inciti els clients a realitzar les seves compres, produint-se un circuit de compres molt interessant per al consumidor i de vendes per al petit comerç insular.